Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرکرد، با ثبت سوژه «نبود اینترنت همراه و سیار در روستای پیر بلوط» در سامانه فارس من خبرنگار این رسانه مشکل را پیگیری کرده است.

پیگری اول از رئیس شورای پیربلوط و تشریح مشکلات این روستا به واسطه نبود اینترنت بود(اینجا) در پیگیری دوم مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات چهارمحال و بختیاری اوضاع روستا و اقدامات انجام شده را تشریح کرد و از وضعیت خوب آنتن‌دهی خبر داد( اینجا).

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما در پیگیری سوم فیلمی از اهالی روستای پیربلوط به دست ما رسید که سرعت اینترنت را در حد ۴ بیت نشان داد (اینجا)، از آنجایی که مشکل سرعت اینترنت هنوز حل نشده است لذا پیگیری‌ها همچنان ادامه دارد که جزئیات پیگیری جدید را در ادامه می‌خوانید.

مرتضی بلالی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در شهرکرد گفت: اپراتور ایرانسل مدعی شده که بهینه‌سازی آنتن‌دهی را تا آنجایی که ممکن است در روستای پیربلوط انجام داده است و گزارش آن را به ما ارائه کرده، اما ما تنها به گزارش استناد نکرده‌ایم و آنتن‌دهی روستا از طریق تنظیم درایوتست در حال کنترل است.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات چهارمحال و بختیاری افزود: با این بهینه‌سازی ۷۵ تا ۸۰ درصد مشکل اینترنت اهالی روستا حل می‌شود و سیستم آنتن‌دهی پوشش بیشتری پیدا می‌کند.

وی در پایان گفت: تا اعلام نشدن نتیجه نهایی تست نمی‌توانیم به صورت قطعی در خصوص حل شدن مشکل روستا نظر دهیم و اهالی روستا می‌توانند تا نهایی شدن جواب تست به صورت شخصی نیز آنتن‌دهی را کنترل و نتیجه را به ما اعلام کنند تا با جواب تست‌ها سنجیده شود.

انتهای پیام/۶۸۰۳۶

 

منبع: فارس

کلیدواژه: پیربلوط آنتن دهی اینترنت مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات آنتن دهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۱۰۰۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پوشش اینترنت در ۳ روستای گردشگرپذیر سرولایت افزایش یافت

ایسنا/خراسان رضوی بخشدار سرولایت از افزایش پوشش اینترنت نسل چهارم همراه اول در ۳ روستای گردشگرپذیر سطح بخش خبر داد.

باقر صدیقی ۱۳ اردیبهشت‌ماه در دیدار با مدیر مخابرات نیشابور اظهار کرد: اجرا و تحقق پروژه‌های مخابراتی در حوزه انتقال می‌تواند زیرساخت مناسبی برای ارتقای مسائل اقتصادی، آموزشی و بهداشتی فرهنگی را در منطقه فراهم آورد.

وی از افزایش پوشش اینترنت ۴G  در ۳ روستای سطح این بخش خبر داد و اظهار کرد: با پیگیری‌های صورت گرفته و همکاری مدیریت مخابرات نیشابور، پوشش اینترنت نسل دوم به نسل چهارم ۴G  در روستاهای گردشگرپذیر کلیدر، خایسک و فهنه از توابع بخش سرولایت افزایش یافت.

صدیقی عنوان کرد: این افزایش به منظور بهبود کیفیت و عملکرد سرویس دیتا انجام و علاوه بر روستائیان عزیز، زائران و گردشگرانی که به روستاهای مذکور سفر می‌کنند از این خدمات بهره‌مند خواهند شد.

نماینده عالی دولت در سرولایت خاطرنشان کرد: توسعه و تقویت پهنای باند اینترنت مخابرات، شرایط دسترسی سریع‌تر مشتریان به محتواهای موجود در فضای مجازی، کاهش ترافیک، بهبود کیفیت و سرعت در انتقال داده‌ها را فراهم می‌سازد.

وی با اشاره به اینکه سال گذشته، پهنای باند ورودی بخش سرولایت با نصب تجهیزات جدید از ۶۰۰MB به ۱۰GB  افزایش یافت، تصریح کرد: اجرا و تحقق پروژه‌های مخابراتی در حوزه انتقال می‌تواند زیرساخت مناسبی برای ارتقای مسائل اقتصادی، آموزشی و بهداشتی فرهنگی را فراهم آورد.

مدیر مخابرات نیشابور نیز در ادامه گفت: همزمان با هفته گرامیداشت مقام معلم و در راستای توزیع عادلانه خدمات مخابراتی و ایجاد بستر ارتباطی سامانه شاد در نقاط روستایی این اقدام صورت گرفت.

موسی‌آبادی افزود: با نصب و راه‌اندازی تجهیزات تکنولوژی ۴G به طور همزمان و در روز معلم، روستاهای کلیدر، خایسک و فهنه بخش سرولایت، تحت پوشش اینترنت پرسرعت همراه اول قرار گرفتند.

وی گفت: اعتبار هزینه شده در هر روستا با تجهیزات زیرساختی حدود ۱۱ میلیارد ریال بر اساس هزینه‌های سال قبل محاسبه و اعلام شده است.

مدیر مخابرات نیشابور راه‌اندازی ۶ سایت همراه اول، چهار سایت ایرانسل و همچنین نصب و راه‌اندازی اینترنت پرسرعت خانگی در اکثر روستاهای بخش را از جمله اقدامات انجام شده برشمرد و افزود: علی‌رغم اقدامات صورت گرفته اما هنوز هم مشکلاتی در سطح این بخش وجود دارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آغاز ساخت ایستگاه مخابراتی احمد آباد-جوزار بویین میاندشت
  • رفع مشکلات زیرساختی روستای سیل زده تختان دهلران در دستور کار است
  • روستای فهرج کاندیدای بهترین روستا‌های جهانی گردشگری
  • ایران امنیت بالای انرژی دارد اگر مصرف کننده بگذارد
  • پیگیر رفع مشکل اینترنت در روستاها هستیم
  • پیگیری مشکل اینترنت در روستاها
  • پوشش اینترنت در ۳ روستای گردشگرپذیر سرولایت افزایش یافت
  • رفع مشکل کمبود آب شرب روستای میرآباد مازول نیشابور
  • آبرسانی به روستای محروم و صعب العبور دره دول
  • آب به روستای توانه در نهاوند رسید